SAMEN KOMEN WE VERDER!

Fysiotherapie bij Active Health Center

Active Health Center heeft ruim 20 jaar ervaring in fysiotherapie. We begrijpen heel goed dat het vervelend is om met klachten rond te lopen en daarom willen we je zo goed mogelijk helpen. Hier lees je waarom kiezen voor onze fysiotherapiepraktijk de juiste keuze is.

Professionele aanpak

Onze fysiotherapeuten gebruiken het bewezen 4-stappenplan: diagnose, voorwaarden creëren, belastbaarheid trainen en functioneel trainen.

Gezond en vitaal

We zijn er niet alleen om te behandelen, we zijn er ook om te voorkomen. Na het succesvol afronden van het behandeltraject, staan onze personal trainers, fitnessinstructeurs en leefstijlcoach paraat om je te begeleiden op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. Met als doel om te voorkomen dat de klachten terugkeren.

Persoonlijke aandacht

Bij Active Health Center vinden we persoonlijk aandacht uiterst belangrijk. We luisteren naar je klacht en passen onze behandelingen aan op jouw specifieke situatie.

Ondersteunende technieken

Onze fysiotherapeuten maken gebruik van ondersteunende technieken zoals hydrotherapie, medische fitness, dry needling, manuele therapie, echografie , EPTE behandelingen en sportfysiotherapie om tot het beste resultaat te komen.

Wil je meer informatie of een afspraak met de fysio maken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jou op of bel met 070-4444082.
Zelf meteen een afspraak maken? Kies dan voor de optie “Zelf een afspraak maken”.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met onderstaande buttons maak je zelf een afspraak rechtstreeks in de agenda van de fysiotherapeut. Hiervoor hebben we meerdere gegevens nodig zoals: wel of geen verwijzing, naam, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres.

Heb je niet de correcte gegevens bij de hand dan kan je geen afspraak maken.
Kies dan voor de optie “Neem contact met mij op”

Klik op onderstaande knop als je voor een nieuwe klacht komt of dat je langer dan 3 maanden geleden voor het laatst bent geweest.

Indien je een afspraak maakt voor een nieuwe klacht dan plannen wij automatisch een dubbele afspraak. Er wordt zowel een intake als een behandeling gepland. Op deze manier kan de therapeut naast de intake ook direct starten met de behandeling. Indien je alleen een afspraak wilt voor een intake, vragen wij je om telefonisch een afspraak te maken of te kiezen voor de optie “Neem contact met mij op” .

Klik op onderstaande knop als je op dit moment onder behandeling bij Active Health Center bent en een nieuwe afspraak wilt maken. 

Staat er voor jou geen geschikt moment bij? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070-4444082. Wij zullen dan samen met jou een andere datum kiezen.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie richt zich op het verbeteren, onderhouden en herstellen van de mobiliteit en fysieke functie van je lichaam. De fysiotherapeuten van Active Health Center zijn experts in het beoordelen van de functionaliteit van je lichaam en het ontwikkelen van gepersonaliseerde behandelplannen. Hierbij kijken we specifiek naar de klachten die je ervaart. Denk hierbij aan rugklachten, schouderklachten, knieklachten, elleboogklachten, enkel-en voetklachten, heupklachten, nekklachten, maar ook bijvoorbeeld aan begeleiding na een operatie. Bij fysiotherapie Leidschenveen en Ypenburg verdiepen onze fysiotherapeuten zich niet alleen in pijnklachten, maar werken we ook aan je doelstellingen. Zo helpen we je om bijvoorbeeld een gezonde leefstijl te ontwikkelen, je spierkracht te vergroten en je flexibiliteit te verbeteren. 

De werkwijze bij Active Health Center

Benieuwd naar onze werkwijze? Bij fysiotherapiepraktijk Ypenburg en fysiotherapiepraktijk Leidschenveen werken we aan de hand van verschillende stappen. Allereerst maken we graag kennis met je! We plannen een intakegesprek in, waarin we jouw klachten en doelstellingen in kaart brengen. Nadat we dit besproken hebben, zullen de fysiotherapeuten van Active Health Center een onderzoek uitvoeren. De bevindingen uit het onderzoek worden meteen met je gedeeld, zodat we snel aan de slag kunnen gaan met het behandelplan. Afhankelijk van je klachten en doelstellingen, kan je gebruik maken van onze behandelkamers, trainingszalen of het zwembad. Daarnaast kunnen onze fysiotherapeuten aanvullende technieken toepassen om het volledige herstelproces te ondersteunen. Hierbij kun je denken aan het rekken van je spieren, mobiliseren van gewrichten of dry needling.  

Lees de succesverhalen van

onze cliënten

Samantha about Fysiotherapie

“Goede begeleiding op maat, er wordt goed geluisterd en de trainingen zijn aangepast op de behoeftes en doelen. Ik ervaar minder pijn en meer mobiliteit, plus een stuk zelfstandigheid ervoor terug. Erg blij mee.”

Ludo about Fysiotherapie

“Snel een 1e afspraak, snel een behandelplan en snel van start in een toffe gezellige professionele omgeving.”

Odette about Fysiotherapie

“Na bijna 7 jaar en 5 fysiotherapeuten verder eindelijk bij een fysiotherapeut terechtgekomen (Thijs) die logisch nadacht over mijn probleem en op welke manier dit aangepakt kon worden. Ik ben eeuwig dankbaar! Had bijna de moed opgegeven dat ik ooit weer zou kunnen lopen.”

Po Yau about Fysiotherapie

“Daniel is een vriendelijke en ervaren fysiotherapeut. Hij heeft mij naast de behandleing ook oefeningen voor thuis meegegeven. Het is simpel, maar super handig. Ik twijfel er niet aan om hem bij mijn familie en vrienden aan te bevelen.”

Annelies about Fysiotherapie

“Fijne ervaring gehad met fysiotherapeut Jan. Je kan er snel terecht en door de mogelijkheid om ook te sporten krijg je direct goede tips mee om de meegegeven oefeningen direct toe te passen.”