SAMEN KOMEN WE VERDER!

Fysiotherapeut in Leidschenveen

Active Health Center Leidschenveen is dé specialist op het gebied van fysiotherapie. Bekijk hier al jouw voordelen!

Zwembad

Een ruim en modern zwembad met verwarmd water van 31 graden. Omdat in ons zwembad het water niet dieper is dan 1,38 is het niet nodig om te kunnen zwemmen.

Fitnesszaal

Wij beschikken over een zeer ruime fitnesszaal van 600m2 met alle benodigde apparatuur om je optimaal te kunnen begeleiden. Dit is uniek in de regio.

Gezellige bar

Revalideren is hard werken. Daarom is het ook belangrijk om een een prettige omgeving te kunnen ontspannen. En waar kan dat beter dan in onze bar met een goed kop koffie.

Specialisaties

Bij Active Health Center hebben we alle specialisaties onder één dak. Het grote voordeel hiervan is dat je niet van locatie hoeft te wisselen maar in je eigen vertrouwde omgeving aan jouw herstel kan werken.

De voorzieningen van Active Health Center

Het Active Health Center biedt diverse voorzieningen. Onze behandelruimten zijn ruim opgezet met veel daglicht, zodat er een uitgebreide bewegingsanalyse van jouw klacht kan worden uitgevoerd. Daarnaast is er een trainingsruimte met de mogelijkheid om zowel op apparaten te trainen als met vrije oefeningen. De trainingsruimte is ruim ingericht en heeft een hoog plafond zodat er ook sport specifiek kan worden getraind. Indien de trainingsruimte te veel prikkels geeft dan is er ook nog een aparte zaal om 1 op 1 te trainen. Naast de trainingsruimte beschikt het AHC Leidschenveen over een zwembad. Dit zwembad is verwarmd tot 31 graden celcius en 1.38 meter diep. In dit zwembad wordt de hydrotherapie gegeven. Verder is er bij binnenkomst in de ontvangstruimte de mogelijkheid om iets te drinken en te eten. Je kan hier onder andere een kop koffie of thee drinken en je laten informeren over de vele mogelijkheden die wij je kunnen bieden. 

De locatie Leidschenveen

Heb je klachten aan jouw nek, schouders of gewrichten en ben je op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Leidschenveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Active Health Center biedt namelijk ook fysiotherapie. Onze professionele fysiotherapeuten kijken naar jouw situatie en helpen je graag zo goed mogelijk verder. Onze fysiopraktijk Leidschenveen biedt fysiobehandelingen in de breedste zin van het woord. Zo worden jouw klachten eerst geanalyseerd en wordt er gekeken naar de oorzaak van je klachten. Na deze analyse kan de fysiotherapeut beoordelen welke technieken en therapieën ingezet moeten worden. Hierbij kan je denken aan technieken zoals mobilisaties en massages. Verder krijg je speciale oefeningen van de fysiotherapeut die je zelf thuis kan uitvoeren waardoor de klachten zullen verminderen.  

Lees de succesverhalen van

onze cliënten

Samantha about Fysiotherapie

“Goede begeleiding op maat, er wordt goed geluisterd en de trainingen zijn aangepast op de behoeftes en doelen. Ik ervaar minder pijn en meer mobiliteit, plus een stuk zelfstandigheid ervoor terug. Erg blij mee.”

Ludo about Fysiotherapie

“Snel een 1e afspraak, snel een behandelplan en snel van start in een toffe gezellige professionele omgeving.”

Odette about Fysiotherapie

“Na bijna 7 jaar en 5 fysiotherapeuten verder eindelijk bij een fysiotherapeut terechtgekomen (Thijs) die logisch nadacht over mijn probleem en op welke manier dit aangepakt kon worden. Ik ben eeuwig dankbaar! Had bijna de moed opgegeven dat ik ooit weer zou kunnen lopen.”

Po Yau about Fysiotherapie

“Daniel is een vriendelijke en ervaren fysiotherapeut. Hij heeft mij naast de behandleing ook oefeningen voor thuis meegegeven. Het is simpel, maar super handig. Ik twijfel er niet aan om hem bij mijn familie en vrienden aan te bevelen.”

Annelies about Fysiotherapie

“Fijne ervaring gehad met fysiotherapeut Jan. Je kan er snel terecht en door de mogelijkheid om ook te sporten krijg je direct goede tips mee om de meegegeven oefeningen direct toe te passen.”