SAMEN KOMEN WE VERDER!

Echografie bij Active Health Center

Voorafgaand aan de echo zal de fysiotherapeut eerst een intake doen om te bepalen of een echo geschikt en noodzakelijk is. Als dit zo is, kan een afspraak worden gemaakt voor de echo. Middels echografie kunnen onder andere spieren, pezen, slijmbeurzen en ligamenten in beeld worden gebracht. Op deze manier kan de echo helpen om een diagnose te bevestigen of om meer duidelijkheid te geven over wat er precies aan de hand is. Het echografisch onderzoek is met name geschikt bij schouder, elleboog, heup, knie en enkel/voet klachten. Denk aan peesklachten in de schouder en aan AC klachten.

Nauwkeurige diagnose

Met echografie kan onze manueel therapeut nauwkeurige diagnoses stellen. Hij kan bijvoorbeeld de omvang van een peesletsel of de locatie van een spierscheur precies bepalen. Dit is erg belangrijk voor een gerichte en succesvolle behandeling.

Kennis

Met echografie krijg je ook als patient een beter beeld van jouw klacht (kan ook gemaakt worden tijdens de beweging zelf). Dit helpt jou om beter te begrijpen wat er in jouw lichaam speelt en waarom specifieke oefeningen en behandelingen belangrijk zijn.

Pijnvrij en ongevaarlijk

Echografie maakt gebruik van geluidsgolven met hoge frequentie. Deze geluidsgolven worden uitgezonden door een zender die geplaatst wordt op de huid. Deze geluidsgolven voel je niet.

Snel meer duidelijkheid

Bij ons op de fysiopraktijk wordt de echo gemaakt en er is geen wachtlijst. Je hoeft hiervoor niet naar het ziekenhuis en een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

JOUW UITDAGING IS ONS SUCCES

HET 4 STAPPENPLAN

Alles voor een gezonder leven onder één dak bij AHC fysiotherapie Leidschenveen of Ypenburg. Als je klachten hebt dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf.

1

Diagnose

2

Voorwaarde creëren

3

Belastbaarheid trainen

4

Functioneel trainen

Maak een afspraak

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees de succesverhalen van

onze cliënten

Samantha about Fysiotherapie

“Goede begeleiding op maat, er wordt goed geluisterd en de trainingen zijn aangepast op de behoeftes en doelen. Ik ervaar minder pijn en meer mobiliteit, plus een stuk zelfstandigheid ervoor terug. Erg blij mee.”

Ludo about Fysiotherapie

“Snel een 1e afspraak, snel een behandelplan en snel van start in een toffe gezellige professionele omgeving.”

Odette about Fysiotherapie

“Na bijna 7 jaar en 5 fysiotherapeuten verder eindelijk bij een fysiotherapeut terechtgekomen (Thijs) die logisch nadacht over mijn probleem en op welke manier dit aangepakt kon worden. Ik ben eeuwig dankbaar! Had bijna de moed opgegeven dat ik ooit weer zou kunnen lopen.”

Po Yau about Fysiotherapie

“Daniel is een vriendelijke en ervaren fysiotherapeut. Hij heeft mij naast de behandleing ook oefeningen voor thuis meegegeven. Het is simpel, maar super handig. Ik twijfel er niet aan om hem bij mijn familie en vrienden aan te bevelen.”

Annelies about Fysiotherapie

“Fijne ervaring gehad met fysiotherapeut Jan. Je kan er snel terecht en door de mogelijkheid om ook te sporten krijg je direct goede tips mee om de meegegeven oefeningen direct toe te passen.”