SAMEN KOMEN WE VERDER!

Medische fitness bij Active Health Center

Medische fitness, ook wel fysiofitness genoemd, is een zeer succesvolle behandelingsmethode voor diverse klachten aan bijvoorbeeld spieren of gewrichten. Je sport onder begeleiding van fysiotherapeuten en werkt aan je eigen doel. Beide praktijken beschikken over zeer ruime oefenzalen met alle benodigde apparatuur voor een optimale training.

Training onder begeleiding

Een gespecialiseerde fysiotherapeut stelt samen met jou een persoonlijk trainingsschema op. Je traint een of twee keer per week met begeleiding. Zo blijf je gemotiveerd en behaal je in korte tijd jouw persoonlijke doelen.

Pijnverlichting

Voor mensen met chronische pijnklachten kan medische fitness pijnverlichting bieden door het versterken van spieren en het verbeteren van de lichaamshouding en -beweging.

Revalidatie

Medische fitness is een belangrijk onderdeel van de revalidatie na een blessure, ongeluk of medische ingreep. Medische fitness helpt bij het herstellen van de kracht en functie van het lichaam.

Minder medicijnen

Onderzoek heeft aangetoond dat door kracht- en cardiotraining de insulineongevoeligheid in kleinere of grotere mate hersteld kan worden zodat je minder of zelfs geen medicijnen meer hoeft te nemen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jou op of bel met 070-4444082.
Zelf meteen een afspraak maken? Kies dan voor de optie “Zelf een afspraak maken”.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met onderstaande buttons maak je zelf een afspraak rechtstreeks in de agenda van de fysiotherapeut. Hiervoor hebben we meerdere gegevens nodig zoals: wel of geen verwijzing, naam, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres.

Heb je niet de correcte gegevens bij de hand dan kan je geen afspraak maken.
Kies dan voor de optie “Neem contact met mij op”

Klik op onderstaande knop als je voor een nieuwe klacht komt of dat je langer dan 3 maanden geleden voor het laatst bent geweest.

Klik op onderstaande knop als je op dit moment onder behandeling bij Active Health Center bent en een nieuwe afspraak wilt maken. 

Staat er voor jou geen geschikt moment bij? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070-4444082. Wij zullen dan samen met jou een andere datum kiezen.

Wat is medische fitness?

Bij medische fitness train je onder begeleiding van een fysiotherapeut in onze ruime trainingszaal. Dit kan individueel of in een groep, afhankelijk van jouw mogelijkheden en wensen. Bij medische fitness wordt het trainingsschema zodanig opgesteld zodat mensen met klachten en beperkingen toch kunnen sporten. Vaak betreft dit een (langdurige) blessure of aandoening, maar medische fitness kan ook goed zijn voor mensen die fysieke vermogens willen optimaliseren. Het doel van medische fitness is om door middel van training de conditie en belastbaarheid te vergroten, waardoor een beter evenwicht ontstaat tussen wat jij met jouw lichaam kan doen én wat jouw lichaam kan hebben. Aan het eind van een medisch fitness traject stellen we samen met de fitness instructeur een trainingsprogramma op zodat er een soepele overgang is van de medische- naar de reguliere fitness. Na het traject zal je merken dat klachten afnemen én je een betere algehele conditie hebt.

Onze specialisten staan klaar

Ben je op zoek naar medische fitness in omgeving Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten werken graag samen met jou om weer optimaal te kunnen bewegen en te sporten. We leren je waar je tijdens het trainen op moet letten en kiezen samen met jou de juiste oefeningen uit. We hebben praktijken voor medische fitness in Ypenburg en in Leidschenveen. Onze fysiotherapeuten en medisch fitnessinstructeurs beschikken over ruime kennis en diverse methoden om je te kunnen helpen en om jouw doel te bereiken!

Lees de succesverhalen van

onze cliënten

Samantha about Fysiotherapie

“Goede begeleiding op maat, er wordt goed geluisterd en de trainingen zijn aangepast op de behoeftes en doelen. Ik ervaar minder pijn en meer mobiliteit, plus een stuk zelfstandigheid ervoor terug. Erg blij mee.”

Ludo about Fysiotherapie

“Snel een 1e afspraak, snel een behandelplan en snel van start in een toffe gezellige professionele omgeving.”

Odette about Fysiotherapie

“Na bijna 7 jaar en 5 fysiotherapeuten verder eindelijk bij een fysiotherapeut terechtgekomen (Thijs) die logisch nadacht over mijn probleem en op welke manier dit aangepakt kon worden. Ik ben eeuwig dankbaar! Had bijna de moed opgegeven dat ik ooit weer zou kunnen lopen.”

Po Yau about Fysiotherapie

“Daniel is een vriendelijke en ervaren fysiotherapeut. Hij heeft mij naast de behandleing ook oefeningen voor thuis meegegeven. Het is simpel, maar super handig. Ik twijfel er niet aan om hem bij mijn familie en vrienden aan te bevelen.”

Annelies about Fysiotherapie

“Fijne ervaring gehad met fysiotherapeut Jan. Je kan er snel terecht en door de mogelijkheid om ook te sporten krijg je direct goede tips mee om de meegegeven oefeningen direct toe te passen.”