SAMEN KOMEN WE VERDER!

Sportfysiotherapie bij Active Health Center

Active Health Center in Den Haag heeft ruime ervaring in sportfysiotherapie. Onze sportfysiotherapeuten staan dagelijks klaar om de beste hulp aan te bieden. We begrijpen heel goed dat het vervelend is om met klachten rond te lopen en daarom willen we je zo goed mogelijk helpen. De voordelen van sportfysiotherapie:

Voor elk niveau geschikt

Of je nu moet trainen voor een marathon of op een lager niveau in een teamsport speelt, de sportfysiotherapeut is ervaren in het zo goed mogelijk helpen herstellen van een blessure.

Zorgvuldige analyse

Naast de blessure, die goed wordt onderzocht, wordt ook de sport geanalyseerd. Dus welke sport, je positie in het team, maar ook het moment van het seizoen (bijvoorbeeld play-offs) en het belang van de wedstrijd (bijvoorbeeld een finale of een marathon die gelopen moet worden) worden geanalyseerd. Je wordt zo goed mogelijk voorbereid op de komende tijd.

Contact met trainers of begeleiders is mogelijk

Indien gewenst kan er contact gelegd worden met trainers, zodat zij ook weten hoe met de blessure om te gaan. Daarnaast hebben zij ook de informatie met betrekking tot de opbouw van de training en eventueel de wedstrijd.

JOUW UITDAGING IS ONS SUCCES

HET 4 STAPPENPLAN

Alles voor een gezonder leven onder één dak bij AHC fysiotherapie Leidschenveen of Ypenburg. Als je klachten hebt dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf.

1

Diagnose

2

Voorwaarde creëren

3

Belastbaarheid trainen

4

Functioneel trainen

Maak een afspraak

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De behandeling van de sportfysiotherapeut

Een sportfysiotherapeut heeft zich na zijn reguliere fysiotherapieopleiding gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde klachten. Na een specifieke anamnese en fysiek onderzoek zal er ook een sportanalyse gedaan worden om te beoordelen wat de beste behandeling is om ervoor te zorgen dat er een best mogelijke terugkeer is in de sport, ongeacht welk niveau.  

Naast het behandelen van de sportblessure is ook de blessurepreventie erg belangrijk. Er wordt een bewegingsanalyse gedaan om ervoor te zorgen dat de risico’s op blessures zo klein mogelijk wordt gehouden.  

Daarnaast kan een sportfysiotherapeut helpen bij het maken van een trainingsschema, bijvoorbeeld bij het lopen van een marathon of ter voorbereiding van een belangrijke wedstrijd.  

Als praktijk werken we samen met Korfbalvereniging Fortuna in Delft, die uitkomt in de Korfbal League, het hoogste niveau van Nederland.

Onze sportfysiotherapeuten in Den Haag

Sportfysiotherapie is een essentieel onderdeel binnen de gezondheidszorg. Onze sportfysiotherapeuten in Den Haag richten zich voornamelijk op het voorkomen en behandelen van sportgerelateerde blessures.

Als praktijk werken we samen met Korfbalvereniging Fortuna in Delft, die uitkomt in de Korfbal League, het hoogste niveau van Nederland.