SAMEN KOMEN WE VERDER!

Fysiotherapeut in Ypenburg

Active Health Center Ypenburg is dé specialist op het gebied van fysiotherapie. Bekijk hier al jouw voordelen!

Fitnesscentrum

Onze fysiotherapiepraktijk maakt deel uit van sportschool Active Health Center Ypenburg. Onze fysiotherapeuten kunnen daarom gebruik maken van een volledige ingerichte fitnesszaal met alle denkbare apparatuur om jou perfect te kunnen begeleiden.

Korte wachttijden

Binnen 24 uur heb je een afspraak met onze fysiotherapeut. Bij ons zijn er geen wachttijden. Zo loop je niet onnodig met pijnklachten rond.

Specialisaties

Bij Active Health Center bieden we een breed scala aan specialisaties. Het grote pluspunt hiervan is dat je niet hoeft te verplaatsen naar verschillende locaties, maar in je bekende omgeving kan werken aan je herstel.

Ontspanning

Het revalidatieproces vergt aanzienlijke inspanning. Daarom is het belangrijk om ook te kunnen ontspannen in een aangename omgeving. En waar kan je dat beter doen dan in onze lounge met een uitstekende kop koffie.

De voorzieningen Active Health Center

Het Active Health Center beschikt over diverse faciliteiten. Onze behandelkamers zijn ruim en ver is veel daglicht, wat een uitgebreide analyse van je bewegingsprobleem mogelijk maakt. Bovendien hebben we een ruime sportruimte waar je zowel met fitnessapparatuur als met vrije oefeningen kan trainen. Deze trainingsruimte biedt voldoende ruimte voor sport-specifieke trainingen. Als de sportruimte te druk is, is er ook een aparte privé-trainingsruimte beschikbaar voor één-op-één begeleiding. Bij binnenkomst vind je een ontvangstgedeelte. Hier kan je onder andere genieten van een kopje koffie of thee en informatie ontvangen over de uitgebreide mogelijkheden die wij te bieden hebben.”

De locatie Ypenburg

Veel mensen ervaren pijn in hun schouders, nek, rug en andere gewrichten, wat uiteraard erg vervelend kan zijn! In de meeste gevallen verdwijnen deze klachten na enkele dagen, maar soms blijft de pijn aanhouden en kan het je dagelijkse activiteiten verstoren. Daarom staan de experts van onze praktijk in Ypenburg klaar om je te helpen. Onze fysiothersapeuten analyseren grondig de oorzaak van jouw ongemak en stellen vervolgens een op maat gemaakt behandelingsplan op. Tijdens de behandeling in onze fysiotherapiepraktijk in Ypenburg zal de fysiotherapeut je ook advies over een gezonde levensstijl en specifieke oefeningen meegeven. Het aantal behandelingen en de duur ervan variëren vaak en zijn afhankelijk van de ernst van je klachten. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig om bij onze fysiotherapiepraktijk in Ypenburg behandeld te worden, dus je kan rechtstreeks een afspraak met ons maken als je denkt dat fysiotherapie noodzakelijk is.

Lees de succesverhalen van

onze cliënten

Samantha about Fysiotherapie

“Goede begeleiding op maat, er wordt goed geluisterd en de trainingen zijn aangepast op de behoeftes en doelen. Ik ervaar minder pijn en meer mobiliteit, plus een stuk zelfstandigheid ervoor terug. Erg blij mee.”

Ludo about Fysiotherapie

“Snel een 1e afspraak, snel een behandelplan en snel van start in een toffe gezellige professionele omgeving.”

Odette about Fysiotherapie

“Na bijna 7 jaar en 5 fysiotherapeuten verder eindelijk bij een fysiotherapeut terechtgekomen (Thijs) die logisch nadacht over mijn probleem en op welke manier dit aangepakt kon worden. Ik ben eeuwig dankbaar! Had bijna de moed opgegeven dat ik ooit weer zou kunnen lopen.”

Po Yau about Fysiotherapie

“Daniel is een vriendelijke en ervaren fysiotherapeut. Hij heeft mij naast de behandleing ook oefeningen voor thuis meegegeven. Het is simpel, maar super handig. Ik twijfel er niet aan om hem bij mijn familie en vrienden aan te bevelen.”

Annelies about Fysiotherapie

“Fijne ervaring gehad met fysiotherapeut Jan. Je kan er snel terecht en door de mogelijkheid om ook te sporten krijg je direct goede tips mee om de meegegeven oefeningen direct toe te passen.”