SAMEN KOMEN WE VERDER!

EPTE-behandeling bij Active Health Center

Behandel de pijn aan jouw schouders, knieën of achillespees met de EPTE-behandeling van Active Health Center. EPTE, wat staat voor Percutane Electrolyse Therapie, is een innovatieve aanpak voor het behandelen van pijnklachten aan pezen. Tijdens een EPTE-behandeling wordt een kleine naald op de juiste plek in de pees ingebracht onder echografische begeleiding. Benieuwd naar de voordelen?  

Snel resultaat

Over het algemeen zijn maar 3 tot 5 behandelingen nodig. Je zult dus snel resultaat halen met deze behandeling.

Minder pijn

EPTE zorgt ervoor dat de aangedane pees minder pijnlijk is. Hierdoor kan je in het dagelijks leven en tijdens het trainen sneller opbouwen.

Veilig

EPTE is een veilige interventie. Doordat de naald onder echogeleiding wordt geplaatst weet de fysiotherapeut zeker dat alleen het aangedane weefsel wordt behandeld.

Combineren met training

EPTE kan je goed combineren met fysiotherapie. De EPTE zorgt ervoor dat de pijn minder wordt waarna de fysiotherapeut het trainen effectiever kan oppakken.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jou op of bel met 070-4444082.
Zelf meteen een afspraak maken? Kies dan voor de optie “Zelf een afspraak maken”.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met onderstaande buttons maak je zelf een afspraak rechtstreeks in de agenda van de fysiotherapeut. Hiervoor hebben we meerdere gegevens nodig zoals: wel of geen verwijzing, naam, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres.

Heb je niet de correcte gegevens bij de hand dan kan je geen afspraak maken.
Kies dan voor de optie “Neem contact met mij op”

Klik op onderstaande knop als je voor een nieuwe klacht komt of dat je langer dan 3 maanden geleden voor het laatst bent geweest.

Klik op onderstaande knop als je op dit moment onder behandeling bij Active Health Center bent en een nieuwe afspraak wilt maken. 

Staat er voor jou geen geschikt moment bij? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070-4444082. Wij zullen dan samen met jou een andere datum kiezen.

Wat is een EPTE-behandeling?

EPTE staat voor Percutane Electrolyse Therapie en is een nieuwe behandelmethode voor pijnklachten aan pezen. Tijdens een EPTE behandeling wordt er onder echografische geleiding een kleine naald op de juiste plek in de pees gebracht. Zodra de naald op de juiste plek is geplaatst, levert de naald heel gecontroleerd elektrische stroompulsen. Hier zul je zelf weinig van voelen! Tijdens de EPTE therapie zullen de stroompulsen de cellen in het beschadigde weefsel stimuleren. Hierdoor wordt de pijn in je pees verminderd en je hersteltijd verkort. De intensiteit van de stroompulsen kan bovendien bij iedere behandeling aangepast worden, zodat we altijd een optimaal resultaat behalen. De duur van de EPTE behandeling van Active Health Center is vaak afhankelijk van je klachten en de plek waar de naald in de pees gebracht wordt. De therapie duurt gemiddeld slechts een paar minuten.  

De effecten van EPTE behandelingen  

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een EPTE behandeling verschillende positieve effecten op het menselijk lichaam heeft. De therapie zorgt er onder andere voor dat het beschadigde weefsel in de pees herstelt. Daarnaast zal de PH waarde omhoog gaan, wordt de bloedcirculatie verbeterd en worden eventuele ontstekingen verminderd. Na de behandeling zal je pees hierdoor beter en sneller herstellen.   


Gerelateerde klachten

Rust, fysiotherapie en medicijnen zijn vaak niet effectief genoeg om de pijn tegen te gaan. EPTE therapie is hier een geschikte oplossing voor. Weet je niet zeker of deze behandeling ook voor jou geschikt is? Onze fysiotherapeuten geven je graag gericht advies! We raden een EPTE behandeling aan op het moment dat je langdurig last hebt van bijvoorbeeld de volgende klachten:

Lees de succesverhalen van

onze cliënten

Samantha about Fysiotherapie

“Goede begeleiding op maat, er wordt goed geluisterd en de trainingen zijn aangepast op de behoeftes en doelen. Ik ervaar minder pijn en meer mobiliteit, plus een stuk zelfstandigheid ervoor terug. Erg blij mee.”

Ludo about Fysiotherapie

“Snel een 1e afspraak, snel een behandelplan en snel van start in een toffe gezellige professionele omgeving.”

Odette about Fysiotherapie

“Na bijna 7 jaar en 5 fysiotherapeuten verder eindelijk bij een fysiotherapeut terechtgekomen (Thijs) die logisch nadacht over mijn probleem en op welke manier dit aangepakt kon worden. Ik ben eeuwig dankbaar! Had bijna de moed opgegeven dat ik ooit weer zou kunnen lopen.”

Po Yau about Fysiotherapie

“Daniel is een vriendelijke en ervaren fysiotherapeut. Hij heeft mij naast de behandleing ook oefeningen voor thuis meegegeven. Het is simpel, maar super handig. Ik twijfel er niet aan om hem bij mijn familie en vrienden aan te bevelen.”

Annelies about Fysiotherapie

“Fijne ervaring gehad met fysiotherapeut Jan. Je kan er snel terecht en door de mogelijkheid om ook te sporten krijg je direct goede tips mee om de meegegeven oefeningen direct toe te passen.”