Goed nieuws! Graag stellen wij Rob voor, onze nieuwe fysiotherapeut bij Active Health Center Leidschenveen en Ypenburg. Met 12 jaar ervaring, brengt Rob een schat aan kennis en deskundigheid naar ons team. Zijn expertise omvat alles van revalidatie na operaties tot Dry Needling.

Hallo allemaal, mijn naam is Rob en sinds 1 maart ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Active Health Center. Ik heb 12 jaar ervaring als fysiotherapeut en ben breed inzetbaar. Of het nou gaat om revalidatie na een operatie of Dry Needling, je kan bij mij terecht. Bij veel klachten speelt te weinig of verkeerd belasten een rol. Daarom richt ik mij vooral op een actieve aanpak. Sporten is iets wat ik zelf altijd gedaan heb en nog steeds doe. Hierdoor kan ik snel schakelen als het gaat om (sport)specifieke klachten en de manieren hoe te ondersteunen. Het kunnen helpen bij het verminderen van fysieke klachten, zodat je weer volledig kunt belasten, geeft mij energie. Je kan vaak meer dan je denkt en dat ik hier een rol in mag spelen is erg interessant en leuk.

Met sportieve groet, Rob

Heb je klachten of wil je gewoon proactief werken aan je fysieke welzijn? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met Rob!